Denné archívy: 7. Október 2024

V zmysle § 84 zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov riaditeľka Materskej školy Michalovce S. H. Vajanského 5, 071 01 Michalovce informuje o voľnom pracovnom mieste na pozíciu učiteľ/učiteľka materskej školy.

Názov a adresa zamestnávateľa: Materská škola Michalovce S. H. Vajanského 5, 071 01 Michalovce
Kontakt:  056/6424184, msshvajan@azet.sk  riaditelka@msshvajanskeho.sk
Voľné pracovné miesto:  učiteľ/učiteľka materskej školy
Pracovné podmienky: zástup počas materskej/rodičovskej dovolenky
Ponúkaná základná zložka mzdy: v zmysle zákona č. 553/2003 Z. z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov v znení zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, základný plat od 938,00 € do 1589,00 €.

Požadované kvalifikačné predpoklady: v zmysle § 9 zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov a v zmysle § 3 zákona č. 552/2003 Z. z. o výkone práce vo verejnom záujme a Vyhlášky Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR č. 173/2023 Z. z. o kvalifikačných predpokladoch pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov.

Zoznam požadovaných dokladov:

  • žiadosť o prijatie do zamestnania,
  • profesijný životopis,
  • kópie dokladov o nadobudnutom vzdelaní,
  • doklad o ukončení adaptačného vzdelávania,
  • potvrdenie o dĺžke pedagogickej činnosti,
  • súhlas so spracúvaním osobných údajov podľa zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov,
  • čestné vyhlásenie o bezúhonnosti, (doklad o bezúhonnosti – odpis z registra trestov do 30 dní po uzatvorení pracovnoprávneho vzťahu bude požadovaný len od vybraného uchádzača),
  • čestné vyhlásenie o spôsobilosť na právne úkony v plnom rozsahu,
  • lekárske potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti pred uzatvorením pracovnoprávneho vzťahu bude požadovaný len od vybraného uchádzača.

Žiadosť o prijatie do zamestnania spolu s požadovanými dokladmi musí byť doručená na adresu školy: Materská škola, S. H. Vajanského 5, 071 01 Michalovce najneskôr dňa 15. 11. 2024 do 12.00 hod. poštou, osobne, elektronickým podaním do elektronickej schránky alebo e-mailom na adresu msshvajan@azet.sk riaditelka@msshvajanskeho.sk. Na pracovný pohovor budú pozvaní len vybraní uchádzači, ktorí spĺňajú kvalifikačné predpoklady a iné kritériá a požiadavky v súvislosti s obsadzovaným voľným pracovným miestom.

Termín a miesto pracovného pohovoru bude oznámený prihláseným uchádzačom, ktorí spĺňajú požadované predpoklady, e-mailom.

Tešíme sa práve na Vás.